Armstrong

Armstrong suunnittelee ja valmistaa ilmankostutuslaitteistoja ja -ohjelmistoja teollisuusilmankostuttimia ja kaupallisia ilmankostuttimia varten. Haarla Oy on Armstrongin kostutusratkaisujen virallinen jakelija Suomessa. Yhteistyömme tukee tuotantoprosesseja ja takaa lopputuotteiden erinomaisen laadun.

Haarla Oy tarjoaa seuraavia Armstrongin laitteistoja ja ratkaisuja aaltopahviteollisuuteen:

Conditioned Steam Humidifiers

Ilmankostutuksella tarkoitetaan veden lisäämistä ilman sekaan. Ilmankosteus vaikuttaa moniin eri fysiologisiin ja ympäristöllisiin tekijöihin. Liian korkea tai liian alhainen ilmankosteus voi aiheuttaa epämukavuutta työntekijöille ja vahingoittaa laitteistoja ja materiaaleja. Oikeanlaiset ilmankostutuslaitteistot auttavat hallitsemaan ilmankosteutta tehokkaasti, taloudellisesti ja helposti.

Haarla tarjoaa Armstrongin kokonaisvaltaisia laitteistoja höyryä, ilmaa ja kuumaa vettä varten.

Ilmankostutus adiabaattisen prosessin ja kylmän veden avulla:

Armstrong Pressure Fog®

Ilmankostutuksella tarkoitetaan veden lisäämistä ilman sekaan. Ilmankosteus vaikuttaa merkittävästi moniin eri fysiologisiin ja ympäristöllisiin tekijöihin. Liian korkea tai liian alhainen ilmankosteus voi aiheuttaa epämukavuutta työntekijöille ja vahingoittaa laitteistoja ja materiaaleja. Oikeanlaiset ilmankostutuslaitteistot auttavat hallitsemaan ilmankosteutta tehokkaasti, taloudellisesti ja helposti.

Haarla tarjoaa Armstrongin kokonaisvaltaisia laitteistoja höyryä, ilmaa ja kuumaa vettä varten.

Evapack®

Armstrongin EVAPACK-sarja höyrystää veden vesihöyryksi adiabaattisen prosessin avulla. Kuiva ilma suodatetaan poimutetun, epäorgaanisista kuiduista valmistetun kennon läpi. EVAPACK®-sarja hyödyntää tuntuvaa lämpöä veden höyrystämiseen. Syntyvä ilma on viileää ja kosteampaa.

Ilmankostutus isotermisen prosessin ja höyryn avulla:

HUMIDICLEAN™-sarjan HC-6000-ilmankostutin Ionic Bed Technology™ -teknologialla

HumidiClean™ -ilmankostutin hyödyntää kertakäyttöisiä, kuitumaisia suodattimia, jotka vetävät puoleensa kiehuvan veden kiinteitä osia estäen näin niiden kerrostumisen lämmityselementteihin ja säiliön seinämiin. Säiliötä tarvitsee puhdistaa harvemmin, ja laitteen käyttöikä pitenee.

EHU-sarjan Electric Steam Humidifier

Ilmankosteuden hallinnan yksinkertaistamisen ja vakauttamisen johtava ilmankostutin. Armstrongin laitteissa on modulaatiomahdollisuus ja patentoitu itsesäätelyominaisuus. Armstrongin EHU-sarjan tuotteilla ilmankosteuden hallinta on automatisoitua ja tarkkaa.

ERS-sarjan Electric Steam Humidifier

ERS-sarjan vastuskäyttöiset ilmankostuttimet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Laitteen huolto on yksinkertaista ja nopeaa pyörivän säiliön ansiosta.

Höyrykostutus:

Series 9000 Humidifier

Höyryä hyödyntävän Series 9000 -ilmankostuttimen ansiosta ilmankosteuden tarkka ja huoleton säätely on mahdollista. Laitteen avulla voidaan saavuttaa ja ylläpitää vaadittu ilman suhteellisen kosteuden taso. Series 9000 -ilmankostutin sopii moniin eri käyttökohteisiin ja kapasiteettivaatimuksiin. Series 9000 -laite levittää vesihöyryä tasaisesti, ja se absorboituu nopeasti. Ilmankostuttimet ovat hiljaisia, ja niiden huoltotarve on vähäinen.

Series 1000 -sarjan ilmankostutin ruostumattomasta teräksestä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyryä erotteleva ilmankostutin soveltuu käytettäväksi tiloihin, joissa puhdas vesihöyry valmistetaan suoloista puhdistetusta, deionisoidusta tai tislatusta vedestä. Armstrongin Series 1000 -ilmankostutin on suunniteltu käytettäväksi ruostumattomasta teräksestä valmistettujen höyry- ja lauhdutusputkistojen kanssa. Series 1000 -ilmankostutin tuottaa höyryä huolettomasti ja tarkkaan säädellysti. Valmistusmateriaalina ruostumaton teräs ennaltaehkäisee myös korroosiota ja sen aiheuttamia ongelmia.

Steam-to-steam-ilmankostutin

CS Series -sarjan ilmankostuttimet hyödyntävät höyrykattilassa syntyvää höyryä ja tuottavat kemikaalitonta höyryä käsittelemättömästä vedestä. Armstrongin steam-to-steam-ilmankostuttimet ovat helppoja asentaa ja puhdistaa.

Ionic Bed Technology™

Tässä steam-to-steam-laitteessa on kaikki Armstrongin steam-to-steam-ilmankostuttimien hyödyt ¬– laite on helppo asentaa ja pitää puhtaana, ja se hyödyntää Ionic Bed Technology™ -teknologiaa. Sitä hyödynnetään myös HumidiClean-ilmankostuttimissa.

Haluatko tietää lisää Armstrongin tarjoamista ratkaisuista? Autamme sinua tekemään hyviä valintoja tuotantovaatimusten täyttämiseksi.

Ota yhteyttä Haarlan ammattilaisiin

Haarla personnel

Jarkko Haarla Jr.

Tampere, Suomi

Haarla Engineering

jarkko.haarla@haarla.com

+358 40 544 3235

Harri Miettinen

Harri Miettinen

Lappeenranta, FInland

Sales Manager

harri.miettinen@haarla.fi

+358 50 350 2811

Ratkaisuja yhteistyöllä

Haasteet kiehtovat meitä. Haarla tunnetaan palvelusta, joka ylittää asiakkaidemme odotukset. Otathan yhteyttä ja kerro tarpeesi, ja löydämme asiantuntevan ratkaisun – yhdessä!

Ota meihin yhteyttä