Haarla yrityksenä

Haarla on asiantuntija, jonka erikoisosaaminen ja kokemus prosessiteollisuuden toimittajana tuo aitoa lisäarvoa. Kokemuksemme yhdistyy visioon, sitoutumiseen ja vankkaan prosessiosaamiseen.

Hyvän päivän ainekset

MITÄ UUTTA TÄNÄÄN?

Seuraamme herkeämättä eri alojen teknologioita, säännöksiä ja teollisuuden trendejä pitääksemme asiakkaamme aina ajan tasalla.

MISTÄ KAIKISTA TOIMIVIN RATKAISU?

Reseptejä ja prosesseja voi aina viilata paremmiksi – ja vankkana tukena ovat Haarlan vaikuttavat ja ympäristöystävälliset näkemykset.

PARASTA VASTINETTA RAHALLE?

Usein löytyy vaihtoehtoinen, laadukas raaka-aine, jonka avulla saavutetaan entistä enemmän tehokkuutta.

KENELLE VOIN SOITTAA?

Asiakkaitamme palvelee aina oikea, asiansa osaava ammattilainen.

OLLAANKO AJOISSA?

Optimoidut logistiset operaatiot ja varastointiratkaisut pitävät tuotannon pyörät pyörimässä.

ONKO KAIKKI JO VALMISTA?

Luotettavat valinnat säästävät kommelluksilta. Haarlan asiantuntemus on mukana tuotannon jokaisessa vaiheessa, alusta loppuun.

Haarlan kanssa pidemmälle

VARASTOINTI- JA LOGISTIIKKAKUMPPANIT

LUOTETTAVAT TOIMITUKSET ALAN AMMATTILAISILTA VAATIMUSTEN MUKAISESTI

Haarla numeroina

Olemme ylpeitä osaamisestamme, joka pohjautuu vuosikymmenten hankintakokemukseen. Ja suurin kiitos kuuluu asiakkaillemme. 

34

Asialleen omistautunutta asiantuntijaa

60

Vuoden kokemus

38 000

Tonnia raaka-aineita vuosittain

54

Miljoonan liikevaihto

Kumppanuuksia jo kuuden vuosikymmenen ajan

Vuonna 1962 Jarkko Haarla vanhempi oivalsi paperi- ja selluteollisuuden mukanaan tuomat liiketoimintamahdollisuudet. Hän alkoi rakentaa alan toimijoiden kanssa vankkoja, luottamukseen perustuvia kumppanuuksia, kehittäen ja syventäen samalla omaa ymmärrystään ja osaamistaan tuotantoprosesseista.

Seuraavien vuosien aikana Haarla laajensi osaamistaan muillekin aloille – kemianteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen, maatalouteen, ravintolisiin, mekaaniseen puunjalostukseen, metalliteollisuuteen, kaivosteollisuuteen, pintakäsittelyyn ja painoteollisuuteen kasvattaen samaan aikaan myös yrityksensä maailmanlaajuista kumppaniverkostoa. Tämän filosofian kautta tavoitteenamme on auttaa myös asiakkaitamme kukoistamaan pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

Haarla on tänäkin päivänä edelleen perheyritys, jolla on toimipisteitä Tampereella, Lontoossa, Göteborgissa, Tallinnassa ja Qingdaossa. Jatkamme yhä kumppanuuksien ja asiakkuuksien syventämistä ja teemme suurella sydämellä sitä, minkä parhaiten osaamme – valjastamme teollisuuden osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.  

Asiantuntija palveluksessanne – jokaisessa vaiheessa

Materiaalien luotettava toimittaminen on ydintoimintaamme. Kaikki tarvittava toimitetaan oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Haluamme oppia tuntemaan asiakkaidemme koko liiketoimintaympäristön niin hyvin, että voimme tarjota jatkuvasti myös arvokkaita, prosesseihin räätälöityjä kehitysehdotuksia. 

Tarjoamme vankan kokemuksemme yhdistettynä huolella valikoituun toimittajaverkostoon, logistiikkakumppaneihin ja teollisuuden asiantuntijoihin. 

Aina on olemassa parempi tapa

Työmme perustuu pitkän tähtäimen suhteisiin tarkoin valikoitujen liikekumppanien kanssa, jotka ovat oman alansa ammattilaisia, täyttävät vaatimuksemme ja jakavat Haarlan arvopohjan omassa liiketoiminnassaan.  

Tavoitteemme on vastata asiakkaidemme kaikkiin vaatimuksiin ja täyttää erityisimmätkin tarpeet. Käytämme ainoastaan luotettavista lähteistä hankittuja raaka-aineita. 

Haarlan avulla erotut

Hyviä valintoja elintarviketuotantoon, kemikaaleihin, koneisiin, optimointiin ja innovointiin, hankintaan ja logistiikkaan – asiantuntijoidemme luomia, jatkuvaan kehitys- ja tutkimustoimintaan perustuvia ratkaisuja. 

Ratkaisuja yhteistyöllä

Haasteet kiehtovat meitä. Haarla tunnetaan palvelusta, joka ylittää asiakkaidemme odotukset. Otathan yhteyttä ja kerro tarpeesi, ja löydämme asiantuntevan ratkaisun – yhdessä!