Om Haarla

Ta en specialiserad leverantör till processindustrin. Lägg till visioner, passion och processexpertis, så får du Haarla – din expertpartner med visionära lösningar som ger mervärde. 

Alla ingredienser för en bra dag

VAD HÄNDER?

Med Haarlas kunskap om teknik, regelverk och branschtrender håller du dig alltid uppdaterad.

FINNS DET NÅGOT ANNAT SÄTT?

Optimera recepten och processerna – med Haarlas effektiva och hållbara insikter.

DEN BÄSTA KVALITETEN FÖR PRISET?

Det finns ofta en alternativ ingrediens med optimalt värde.

VEM KAN JAG RINGA?

Det finns alltid en verklig, kunnig person som tar hand om dina behov.

KOMMER LEVERANSEN I TID?

Optimerade logistik- och lagerlösningar håller produktionen igång.

VISST ÄR DET FINT ATT FÅ SOVA GOTT?

Bra val, mindre oro – Haarlas expertis stödjer varje steg mot en framgångsrik produkt.

Med Haarla kan du göra mer

PARTNER FÖR LAGER OCH LOGISTIK

EN BETRODD OCH ETABLERAD LEVERANTÖR SOM UPPFYLLER KRAVEN

Haarla i siffror 

Vi på Haarla är stolta över vår expertis. Efter flera decennier av expertis inom inköp har vi också all rätt att vara det. Men utan dig är vi ingenting. 

34

engagerade experter

60

års erfarenhet 

38 000

ton råmaterial varje år

54

miljoner i omsättning

Sex decennier av partnerskaps-
byggande

År 1962 såg Jarkko Haarla den äldre en affärsmöjlighet inom pappers- och massaindustrin. Han började bygga upp partnerskap med producenter baserapå förtroende och utvecklade en bred och djup förståelse för produktionsprocessen. 

Under åren som kom utökade Haarla sin expertis inom många olika branscher – kemi, livsmedel, jordbruk, kosttillskott, mekaniskt snickeri, metall, gruvdrift, ytbehandling och tryckeriverksamhet – tillsammans med affärspartner över hela världen. Vår ambition är att hjälpa kundernas företag att blomstra och att skapa långsiktiga relationer. 

I dag är vi fortfarande ett familjeägt företag, med kontor i Tammerfors, London, Göteborg, Tallinn och Qingdao. Vi är trogna vårt arv och våra värderingar – vi fortsätter att etablera partnerskap och har fortfarande en passion för det vi gör bäst, det vill säga att stödja er med hjälp av vår branschexpertis. 

Expertis som hjälper er – varje steg på vägen

Tillförlitlig leverans av material är vår grej. Det ni behöver, när och hur ni än behöver det. Men varför inte gå steget längre? Vi vill lära känna er affärsmiljö så väl att vi kan skräddarsy förbättringsidéer som är optimala för er process. 

Vår gedigna expertis är kombinerad med ett nätverk av noggrant utvalda leverantörer, logistikpartner och branschexperter – och alla jobbar vi för ert bästa. 

 

Engagemang för kontinuerlig förbättring

Vi utvecklar långsiktiga relationer med noggrant utvalda tillverkare och betrodda affärspartner som uppfyller våra krav och delar våra värderingar.  

Oavsett vilka specifika kvalitetskrav ni har, samarbetar vi med er för att uppfylla önskemålen med råvaror från pålitliga källor. 

Haarla gör skillnad 

Bra val för livsmedelsprocesser, kemikalier, maskiner, ingenjörskonst, optimering och innovationer, inköp och logistik – skräddarsydda för er av vår erfarna personal och med stöd av vår kontinuerliga forskning och utveckling. 

Tillsammans hittar vi en lösning

Vi gillar utmaningar. Att överträffa förväntningarna finns i vårt dna. Kontakta oss och berätta vad ni behöver, så hittar vi den perfekta lösningen – tillsammans.