IGT Testing Systems

IGT Testing Systems tarjoaa laitteistoa painokelpoisuus- ja tarttumistestausta varten maailmanlaajuisesti paperi-, painatus-, grafiikka-, muovi-, maali-, muste- ja päällysteteollisuutta varten. Haarla Oy on IGT Testing Systemsin laitteistojen virallinen jakelija Suomessa ja tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi painokelpoisuustestauslaitteistoja, mustelaitteita ja erilaisia tarvikkeita ja ratkaisuja kaikkiin tuotannon tarpeisiin. Yhteistyömme tukee tuotantoprosesseja ja takaa lopputuotteiden erinomaisen laadun.

Painokelpoisuustesterit

Vuosien varrella IGT on kehittänyt lukuisia painokelpoisuuden testausmetodeja. IGT:n monikäyttöiset painokelpoisuustesterit ovat tärkeä apu painatusteollisuudelle. Testerit takaavat kiinnittävän kerroksen ja musteen johdonmukaisen laadun hyödyntämällä spesifiä painatustekniikkaa ja -testausta ja huomaavat näin muutokset ladoksessa. IGT:n painokelpoisuustestereitä käyttävät valmistajat, tutkimusinstituutit ja jalostusyritykset omissa tuotantoyksiköissään.

IGT Amsterdam Multipurpose Printability Tester

IGT Amsterdam -painokelpoisuustesterit ovat pitkälle automatisoituja. Jokaisen toiminnon suorittaa sisäinen tietokone, joka ohjaa kaikkia komponentteja: painolevyn asentoa, jokaisen painoakselin paineen kohdistamista, painolevyn sektoriin kohdistettua voimaa, tulostuksen alkamista, tulostuksen tasaista tai kasvavaa nopeutta tarkan nopeusprofiilin mukaan ja korkealaatuisen skannauksen tekevää kameraa ja sen aktivointia. Nämä asetukset on ohjelmoitu ennalta testimenetelmän mukaan, eikä käyttäjä voi muuttaa niitä. Käyttäjän on kuitenkin mahdollista muuttaa asetuksia testimenetelmissä, joissa erilaiset asetukset esimerkiksi nopeuden suhteen ovat tarpeellisia. IGT Amsterdam painokelpoisuustesteri on siksi käyttäjäystävällinen ja takaa johdonmukaisen testauksen mitä tahansa testimenetelmää hyödynnettäessä. Testeri ohjeistaa käyttäjää, ja tulokset tulevat jokaisen testin päätteeksi näkyviin laitteen näytölle.

IGT LintView 4k

LintView 4k on innovatiivinen ja käytännöllinen keino mitata paperin pinnalla olevia ylimääräisiä hiukkasia heti valmistuksen jälkeen ennen jatkojalostusta. LintView-laitteisto auttaa löytämään paperin pinnalla olevien hiukkasten määrän ja alkuperän ja siten tuotantoprosessin eri vaiheiden, kuten kemikaalien annostelun sekä kreppausterien ja leikkausveitsien kunnon välisen yhteyden – erityisesti pehmopaperin osalta. LintView 4k on jatkokehitetty aiemmin toimivaksi todistetusta LintView-teknologiasta, jota useat paperinvalmistajat käyttävät eri puolilla maailmaa.

Inking Unit

IGT High Speed Inking Unit 4 on kehitetty käytettäväksi kaikkien IGT:n painokelpoisuustestereiden kanssa, jotta laitteet levittävät painomusteen painolevyille nopeasti ja täsmällisesti ja jotta tarkasti määritelty mustekerroksen paksuus säilyy tasaisena. Monet nykyaikaiset musteet kuivuvat nopeasti, minkä vuoksi IGT High Speed Inking Unit 4:n musteenlevitysaika on lyhyt. Laitteessa on sisäänrakennettu termostaatti, jonka avulla saavutetaan musteiden ja nukkauslujuuskokeissa käytettävien öljyjen levittämiselle optimaalinen lämpötila, nukkauslujuuskokeissa käytettävän öljyn sopiva viskositeetti ja tasaisesti kuivuva muste. Laitteen sisäänrakennetulle tietokoneelle voidaan tallentaa kaikki parametrit ja värinhiertotavat asiakkaan valitsemien asetusten mukaisesti.

Haluatko tietää lisää IGT Testing Systemsin tarjoamista ratkaisuista? Autamme sinua tekemään hyviä valintoja tuotantovaatimusten täyttämiseksi.

Ota yhteyttä Haarlan asiantuntijoihin:

Haarla personnel

Jarkko Haarla Jr.

Tampere, Suomi

Haarla Engineering

jarkko.haarla@haarla.com

+358 40 544 3235

Harri Miettinen

Harri Miettinen

Lappeenranta, FInland

Sales Manager

harri.miettinen@haarla.fi

+358 50 350 2811

Ratkaisuja yhteistyöllä

Haasteet kiehtovat meitä. Haarla tunnetaan palvelusta, joka ylittää asiakkaidemme odotukset. Otathan yhteyttä ja kerro tarpeesi, ja löydämme asiantuntevan ratkaisun – yhdessä!

Ota meihin yhteyttä