Trivision

TriVision kehittää ja valmistaa korkealaatuisia visuaalisen tarkastamisen ratkaisuja, joiden avulla on mahdollista automatisoida elintarvikkeiden ja niiden pakkausten laaduntarkkailu. Näin varmistetaan, että vain täydelliset elintarvikkeet päätyvät hyllyyn. TriVisionin järjestelmät tarkastavat elintarvikkeiden laadun, ulkonäön sekä pakkausten tiiviyden ja varmistavat siten laatuvaatimuksiin vastaamisen.

Haarla on TriVisionin koneiden virallinen jakelija Suomessa. Haarla tarjoaa asiakkailleen seuraavia kala-, juusto-, valmisateria- ja lihapakkausten visuaalisen tarkastamisen laitteita:

VisioPointer

VisioPointer® on korkealaatuinen, huipputeknologiaa hyödyntävä tarkastusjärjestelmä, joka on suunniteltu elintarvikepakkausten perusteelliseen laaduntarkastukseen. Järjestelmä on kehitetty TriVisionin visuaalisen tarkastuksen teknologiaa hyödyntämällä, ja se on luotettava, tarkka ja tehokas laaduntarkastuslaite. Laitteen sisäänrakennetun liukuhihnan ylä- ja alapuolella on valo ja kamera, joiden avulla VisioPointer® tarkastaa etiketit, viivakoodit ja päivämäärämerkinnät sekä pakkausten pohjasta että pakkausten kannesta. VisioPointer® tarkastaa myös erilaisten elintarvikepakkausten tiiviyden.

SmartInspector®

SmartInspector on korkealaatuinen laaduntarkastusjärjestelmä, jota voidaan käyttää esimerkiksi etikettien, viivakoodien ja pakkaustekstien tarkastukseen. SmartInspector® on muotoilultaan kompakti ja minimalistinen, ja se voidaan pienen kokonsa ansiosta asentaa helposti mille tahansa olemassa olevalle tuotantolinjalle. Laitteesta on saatavilla eri leveyksiä, ja se asennetaan liukuhihnalle kannattimien avulla.

Haluatko tietää lisää TriVisionin tarjoamista ratkaisuista? Autamme sinua tekemään hyviä valintoja tuotantovaatimusten täyttämiseksi.

Ota yhteyttä Haarlan asiantuntijoihin:

Haarla personnel

Jarkko Haarla Jr.

Tampere, Suomi

Haarla Engineering

jarkko.haarla@haarla.com

+358 40 544 3235

Harri Miettinen

Harri Miettinen

Lappeenranta, FInland

Sales Manager

harri.miettinen@haarla.fi

+358 50 350 2811

Ratkaisuja yhteistyöllä

Haasteet kiehtovat meitä. Haarla tunnetaan palvelusta, joka ylittää asiakkaidemme odotukset. Otathan yhteyttä ja kerro tarpeesi, ja löydämme asiantuntevan ratkaisun – yhdessä!

Ota meihin yhteyttä