Vuokratilat

Jump to content

Vuokraa työhuone perinteikkäästä Klingendahlista!

Etsitkö työskentelytilaa yrityksellesi? Kaipaatko yhteisöllistä ja inspiroivaa työympäristöä? Vuokraamme viihtyisiä huoneita toimitiloissamme historiallisessa Klingendahlissa.

Tällä hetkellä vapaana kaksi 16 neliön kokoista huonetta 1–4 henkilön käyttöön ja yksi 10 neliön huone 1–2 hengelle. Tyylikkäästi kalustetut työhuoneet ovat muunnettavissa monenlaisiin tarpeisiin. Siivous, ammattitason kopiokone, ilmastointi ja nopea nettiyhteys sisältyvät vuokraan. Vuokralaisilla on myös käytössään neuvotteluhuoneita, suihkut ja keittiö.

Päivittäisen työskentelyn lisäksi toimitilat soveltuvat erinomaisesti vaikkapa seminaarien tai koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Tiloissamme työskentelee monen alan yrittäjiä, joten verkostoituminen on helppoa ja varmasti löytyy tukea arjen haasteisiin.

Klingendahlin vanha kehräämö on yksi Tampereen perinteikkäistä maamerkeistä. Kortteli sijaitsee Eteläpuiston kupeessa lähellä Tampereen keskustaa kätevien kulkuyhteyksien ja pysäköintimahdollisuuksien äärellä. Ympäristö on tunnettu elävyydestään, luonnonläheisyydestä ja viihtyisyydestään – lähistöllä on muun muassa monipuolinen valikoima lounasravintoloita, hotellimajoitus ja kuntosali.

Kysy lisää tai tule käymään!
Julius Haarla
CEO, Haarla Oy
julius.haarla@haarla.fi
+358 40 779 2910